Game of Thrones spinoffit

Itsellä ei hirveitä odotuksia ole, on meinaa sen verta vaikeaa käsikirjoittaa toimivaa ”fantasiaa” vai mitä Got nyt loppujen lopuksi on. Vaikea kuvitella, että saavat edes muutaman kauden toimivaa tarinaa aikaan, jossa on hyvää juonenkerrontaa pitkällä tähtäimellä. Vaikka Grrm on hiukan mukana, on silläkin varmaan ideat loppujen lopuksi loppuneet, kun ei edes saa kirjojakaan aikaiseksi.

Toinen pienempi pointti, on että vaikka westeroksessa ei hirveästi tumma ihoisia ole, on castissa niitä aika paljon ja ainakin jos oikein muistan niin showrunner on nainen, niin voisi kuvitella että aika paljon mennään diversiteetti ja voimaantuneet naiset kylki edellä.

Mutta tästä huolimatta olen täysin avoimin mielin mukana, koska minulle fantasia iskee hyvin, jos juoni toimii. :tup:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *