Unenlaadun seurantaan suunnitellut laitteet?

Olin ostamassa älysormusta, koska kiinnostaisi seurata omaa nukkumista. Aloin kuitenkin miettimään jos jokin toinen laite ajaisi asian paremmin. Eniten kiinnostaisi ominaisuus, että laite/kännykkä herättäisi silloin kun on sopivin aika unirytmin kannalta herätä. Tietysti muutkin infot omasta unesta olisi kiva nähdä, koska muuten niitä on mahdotonta itse arvioida. Minulta löytyy jo oneplus 6 ja Mobvoi Ticwatch Pro älykello, mutten tykkää nukkua kello kädessä varsinkaan kun tuo ei ole kooltaan mikään pieni.

Pikaisen googlettelun perusteella Withings / Nokia Sleep ja Beddit 3 olisi ne parhaimmat laitteet? Onko jollain kokemuksia näistä tai olisi perehtynyt enemmän näihin?

EDIT: Beddit ei toimikaan kuin Applen kanssa ja Apple oli ostanut firman joten tuo Nokia Sleep olisi varmaan paras?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *