Helppo elämä

Onko täällä porukkaa joka olisi vapauttanut itsensä oravanpyörästä?

Olen menestynyt työelämässä hyvin ja saavuttanut oikeastaan kaiken mitä olen halunnut. Olen työskennellyt kivoissa ja haastavissa työtehtävissä, saavuttanut korkeita positiota. Olen nauttinut kaikesta kokemastani.

Nyt olen kuitenkin alkanut haaveilemaan vapaudesta – tehdä töitä silloin kun huvittaa ja nauttia enemmän vapaa-ajasta. Onko murolaiset pystyneet rakentamaan jotain tällaisia kuvioita?

Lähinnä mietin että jos pystyisi rakentamaan jonkun pienellä vaivalla pyörivän busineksen, joka tuottaa tarpeeksi että sillä elää. Esimerkiksi tämän Allflics tyypin tapaan: Netflixiä, jalkapalloa ja tunti töitä päivässä – hulluuden tutkija vaihtoi työnsä verkkosivun ylläpitämiseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *