Televisioiden ja isojen näyttöjen muuttokuljetus

Mä luulin että syy oli se, et esim. kuoppaan ajaessa vaakana oleva plasman lasi saattais räpsähtää palasiksi. Mun 50″ plasmatv ainakin painaa ohjekirjan mukaan ~44kg jalustan kanssa. Kannoin sen just olkkarista makkariin ja välipysähdyksen se sai tehdä vaakana sängyllä ennenkuin nostin hyllyn päälle. Kuva pysyi paikallaan eikä valunut mihinkään :D

Olisko tuo 43″ telkkari ollu speksien mukaan 8kg. Hiukan inhimillisempi siirrellä yksin :)

Monitoreita on tullut raahattua laneille esim. laittamalla kaksi naamatusten jolloin paneelit ei pääse koskettamaan mihinkään. Suojausta voi tehdä vaikka teippaamalla iso pahvi siihen paneelin eteen sen varalta että matkan aikana jokin pääsisi naarmuttamaan näyttöä – näin kävi kaverille muutossa ja kieltämättä silmistä näki että sisällä kiehui.

Paljonkohan Matkahuolto ottais, jos laittais trukkilavalle telkkarin (+jotain muuta roinaa) ja se tulis ovelta ovelle kuskattuna kuorma-autolla? Suojaa sen paneelin pahvilla ja kietoo koko komeuden vaikka vanhaan lakanaan pölysuojaksi, lopuksi koko paketin ympäri muovikelmua ettei se leviä ennen määränpäätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *