Selviytyjät Suomi

Ensimmäinen Selviytyjät Suomi kausi oli hyvinkin katsottavaa matskua, niin katsotaan saisko tää 2.kausi aikaan keskustelua. Alkaa tänään klo 20.00 Nelosella. Jos Ruutu palvelu näyttää ennakkoon seuraavan jakson, niin sen tapahtumat spoilereiden alle.

Selviytyjät Suomi -voitosta kilpailevat entinen Miss Suomi ja juontaja Lola Odusoga, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, fitness-urheilija Eevi Teittinen, realitytähti Sauli Koskinen, ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen, somepersoona ja radiojuontaja Veronica Verho, laulaja Virpi Kätkä, kulttuurin tuottaja Wallu Valpio, painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asell, vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä, jääkiekkomaalivahti Noora Räty, rock-artisti Olli Herman, huippumalli Vilma Bergenheim, muusikko Kim Herold, tubettaja Miska Haakana ja aerobicin maailmanmestari Tuuli Matinsalo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *