Hyvä termospullo?

Tuli ostettua joululahjaksi itselle ja kaverille tämmöiset Contigo Thermal 360° 1,2 L termospullo | Karkkainen.com verkkokauppa ja omaan käteen paras puteli mitä on ollut ja kaveri jolla ollut enemmällä käytöllä kehui että kahvitkin pysyy hyvin kuumina ja sen pari kertaa mitä olen itsekkin käyttänyt niin en moittimista löydä, ja aika monta pulloa on tullut testattua vuosien varrella niin tämä kyllä niistä kärkipaikan ottaa.

Tätä meillä hirviporukassa on ylistetty Thermos 750 Midnight Red 0,75l termospullo | Karkkainen.com verkkokauppa ja olisin itsekkin tämän ostanut muttei sattunut olemaan hyllyssä ja olisi ollutkin omaan käyttöön armotta pieni tilavuudeltaan joten tavallaan hyvä ettei ollut niin törmäsin tuohon hankkimaani josta en ollut koskaan kuullutkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *