Miten 400 V (kolmivaihde-) lämminvesivaraajan sähkönkulutus selville?

Mulla on toi pöllö. Joskus 8v sitten kun käytin viimeksi niin kyllä se varaajan kohdalla toimi ihan ok kun viikonpäivät oli siinä kiinni. Tuohon siis voi ostaa lisää noita virtamuuntajia jotka napustellaan vaiheen ympärille. Eli ei tarvitse kytkeä mitään irti ja itsellä ainakin oli varaajan kytkentäkotelossa senverran tilaa, että sai mahtumaan virtamuuntajat vaiheisiin.

En muista mihin sen sitten laitoin kiinni oiskos ollut ihan pääsyöttöihin ja siinä kyllä toiminta jätti toivomisen varaa ja taisi sitten unohtua johonkin kaapin perälle. Mutta tosiaan varaajan kohdalla toimi hienosti tiedä sitten oliko vaan lyhyestä ajasta kiinni, täysin resitiiviesstä kuormasta vai tuurista :). Ei kai se ihan paska laite kuitenkaan ole kun tuota on myydään vieläkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *