powered by Adidas Kengät Halvalla ?

googletin vaimolle kenkiä erääseen urheilulajiin..

Huomattavasti muita halvemmalla löytyi tommicompany .fi:n sivuilta addun kengät.. vaimo oli jo tilaamassa kun aloin katsoa tarkemmin sivustoa.. ei mitään yhteystietoja eikä mitään jolloin varoituskellot alkoi soimaan. Kenelläkään ei ole kokemusta ko. firmasta. Ainoat tiedot löytyy että Tommi company oy on ollut liikelahjafirma jolla oli/on mm. Neste Rallyn lisenssioikeudet. Ja omistaja kuollut 2016.. sekä protestilista täynnä merkintöjä. whois ilmoittaa domainin kuuluvan jollekkin saksalaiselle..

Samat kengät löytyy myös olivetree piste Fi verkkokaupasta. sama juttu kokemuksista, niitä ei kvg löydä. domain rekattu 2017.

Molempien sivujen alareunasta löytyy teksti powered by Adidas Kengät Halvalla

scämmi vai mikä ?

Ideoita ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *