”Il primo re”. Elokuva Rooman ”synnystä” (Romulus&Remus) latinaksi.

[​IMG]
Nyt on ensi vuoden elokuva sensaatio on jo tiedossa! Vihdoin tulee lupaava elokuva Rooman ”perustajaveljeksistä” Romuluksesta ja Remuksesta. Lupaavinta oheisen trailerin lisäksi on, että elokuvassa puhutaan muinaista latinaa. Laittakaahan pommitusta Finnkinolle, että elokuva saataisiin edes kapeaan esitykseen. (asiakaspalvelu(at)finnkino.fi) tai jos on suositella pienempiä saleja Helsingissä, jotka mahdollisesti näyttäisivät tämän helmen Helsingissä, saa suositella.

[embedded content]
Il primo re (2019) – IMDb

Ohjaajana Matteo Rovere, joka ansioitunut lähinnä isoilla Italialaisilla produktioilla tähän asti.. jospa tämä tulisi laajempaan levitykseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *