Mortal Engines

Mortal Engines (2018) – IMDb

Peter Jacksonin tuottama ja käsikirjoittama (kirjan pohjalta) uusi elokuva. Tällä Kertaa Ohjaajana ollut Jacksonin mentoroima Christian Rivers, joka ollut mukama Jacksonin aikaisemissa elokuvissa eri rooleissa.

Hirveästi hypeä ei ole ollut ja monet odottavat lippukassa pommia tästä. Päivällä kun leffan kävin katsomassa niin joku kymmenkunta henkilöä oli katsomassa, eli joko päivänäytöksen syy tai ei tämä hirveästi näytä täälläkään kiinnostavan.

Odotukset olivat aika alhaiset, joten ehkä tästä syystä leffa olikin ihan ok. Ihan näyttävän näköinen leffa ja 2 tuntia meni nopeasti. Kirjaa en ole lukenut joten en tiedä miten uskollinen on kirjalle, mutta välillä tuli fiilis, että on juonta oijottu kun tapahtumat etenivät nopeasti/ongelmat ratkesivat helposti.

Aikookos täällä kukaan käydä leffaa katsomassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *