Lattialämmitys pesuhuoneessa?

Asun rivitalossa jossa on kaukolämpö, mutta pesuhuoneeseen on remontin yhteydessä asennettu lattialämmitys jossa on säätimenä tämmöinen: Termostaatti vikavirtasuojalla | Kodin Terra

Aloin tuossa seurailemaan sähkönkulutustani ja huomasin, että tuo lattialämmitys käyttää noin 70% kaikesta sähköstä mitä käytän. Jos laitan tuon säätimen hieman päälle 3 tasolle niin se on koko ajan päällä ja jos taas lasken siitä alemmas niin lattia on ihan kylmä. Minulla on pesuhuoneen vieressä sauna jossa on patteri sisällä ja sen lämmöt pysyy hieman päälle 20 asteessa. Jos pistän tuon esim. 2.5 tasolle ja suihkun jälkeen vähän nostan vipua niin se naksahtaa päälle niin ainakin seuraavan kerran kun olen tiloihin tullut se on ollut ihan kuiva, mutta lattia on taas kylmä eikä se mene päälle.

Onko tuohon mahdollista vaihtaa jokin kätevämpi säädin tai noiden anturien paikkaa korjata tmv.? Ei minulla sähkönkulutus ihan hirveä ole, mutta ilman lattialämmitystä tai kikkailemalla laittamalla sen suihkun jälkeen päälle minulla kuluu huomattavasti vähemmän sähköä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *