Nigerialaiskirje(kkö?)

Tämmöset oudommat tapaukset laittaa miettimään että mitähän ehmettiä… Kysytääs täällä onko muilla samanlaisia kokemuksia tai tietoa onko joku huijausyritys esim.

Laitoin tori.fi:hin myyntiin samaisen Oukitel puhelimen mikä täälläkin on myynnissä. Yöllä tuli sähköpostitiedustelu (en ilmoita ilmoituksessa puh.nroa) että onko vielä myynnissä, ja vastaanhan sähköpostiin. Oli sellaista kääntäjä-englantia hiukan havaittavissa kirjoitusasussa jo tuossa. Ilmoitin että on myynnissä vielä.

Tänään aamulla tuli vastaus: ”mikä on hinta, puhutko englantia?” … vastasin tiedot puhelimesta sekä suomeksi että englanniksi sekä tietty kysytyn hinnan joka ilmoituksessakin oli jo esillä.

Nyt viimeisin vastaus tuli häneltä:

”thanks for your reply, i agreed with your price and i want you to help me send the item to my niece in Philippine through Finland POSTI courier service and i will add 50e for the shipping cost total. 200e.
what is your bank name or do you have account with PayPal?
kindly send me your name and your bank iban number so that i can send you the money right now because the item is urgently needed by my niece in SCHOOL.
thanks.”

Eli luuri pitäisi lähettää filippiineille postitse ja hän laittaa 50e extraa lähetyskustannuksia varten? Öö? Mitä hallaa voi käydä jos tuo joku huijari on jos sille antaa nimen ja tilinumeron? On minulla kyllä paypal tilikin… :hmm: sähköposti josta viestit tulee on anitaperry gmail osoitteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *