Pikkuveljen parhaiden arvoitus

Kaikki varmaan tietävät karkkirasian nimeltään Pikkuveljen parhaat. Kyseessä on tuote jota koululaiset yleensä myyvät kerätäkseen rahaa esimerkiksi luokkaretkiin. Näitä karkkeja tulee ostettua oikeastaan aina kun on tilaisuus, vaikka hinta on melko tähtitieteellinen 7 euroa per rasia.

Koska nämä karkit ovat mielestäni hyviä, ilmeisesti muutkin pitävät sillä karkit ovat valmistajan suosituimpia, haluaisin tilata niitä tukkupakkauksessa kotiin enemmän ja kenties halvemmalla.

Niinpä tiedustelin valmistajalta mistä esimerkiksi ne rasiassa olevat englannintoffeet tulevat, mutta he haluavat itse pitää asian salaisuutena eivätkä kerro valmistajaa. Olen karkkipapereiden perusteella pyrkinyt etsimään samanlaisia, mutta en ole niitä yhdeltäkään valmistajalta löytänyt.

Onko techiläisillä tietoa mistä nämä karkit kenties tulevat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *