Ruotsin vaalit ja politiikka

mielenkiintoiset vaalit kyllä, ja mielestäni myös huomattavan epädemokraattisia ja epämiellyttäviä piirteitä myöskin..

kuten ”toisaalle” täällä palstalla jo kirjoitinkin:

kertoo kyllä kaiken perinteisten puolueiden kauhusta kun oikein kilpailevat sillä kuka pystyy eniten mustamaalaamaan ”väärinajattelevia” – aivan kuten kaikki valtamediat niin ruotsissa kuin vaikka meillä suomessakin:

IL-reportaasi: Pahamaineisen Rinkebyn asukkaat haluavat muutoksen turvallisuustilanteeseen – ”Nyt tuntuu kuin Texasille”

Rinkeby-Kistan alueen asukkaista yli 80 prosenttia on ulkomaalaistaustaisia. Monelle asukkaalle ja poliitikolle tärkein tavoite on ruotsidemokraattien vastustaminen.

Ihan mikä vain muu puolue, mutta ei ruotsidemokraatit. Uskon, että tulee suuri äänestysprosentti, nämä ovat niin ratkaisevat vaalit, sanoo Samir Ahmed, joka työskentelee nuorten parissa radikalisoitumista vastaan kaupungin työntekijänä.

Sosiaalidemokraattien vaalimainoksessa lukee: ”Sosiaalidemokraatit. Jotta voit olla varma, ettei äänesi anna ruotsidemokraateille valtaa.”

kyllä se kuulkaas kanssa-tekkiläiseni on niin, että multikultti-unelmaan ei sovi kuin yhdenlainen kulttuurillinen ajattelu: sellainen, missä ”vastuulliset” hillomunkkisormi-poliitikot perinteisistä puolueista puolustelevat uskontoa jonka edustajat ihan virallisestikin monissa maissa tykkäävät viskoa homoja ja ateisteja katolta alas sekä kivittää raiskattuja naisia kun kehtasivat tulla raiskatuiksi; pahinta saatanaa sitten toki edustavat nämä takuuvarmat supernatsit ja hitlerin todelliset perilliset, elikkäs ruotsidemokraatit ja muut ”populistit” hävyttömine äänestäjineen (sillä perinteiset puolueethan eivät millään muotoa ole itse lainkaan populistisia.. :rolleyes:)

:kahvi:

&&

tässäpä vielä oivallinen esimerkki median mielipiteenmuokkauksesta á la aamulehti:

Toimittajamme Tukholmassa: Pääministeri Löfveniltä tiukka viesti: Sosiaalidemokraatit takaa, ettei rasistisella puolueella ole vaikutusvaltaa hallitukseen

Toimittajamme Tukholmassa: Pääministeri Löfveniltä tiukka viesti: Sosiaalidemokraatit takaa, ettei rasistisella puolueella ole vaikutusvaltaa hallitukseen

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven kävi vaimonsa Ulla Löfvenin kanssa äänestämässä valtiopäivätalon äänestyspaikassa vaalipäivänä sunnuntaina. Samalla sosiaalidemokraattien puheenjohtaja kehotti kaikkia äänestämään ja varoitti ruotsidemokraattien olevan rasistinen ja ääriajattelun puolue.

^ noniin, ihan varmasti ovat kaikki ruotsidemokraatit ja kannattajansa vain ja ainoastaan äärirassisti-natseja! aika huolestuttavaa kyllä että mielipidemittausten mukaan jopa neljännes äänestysikäisistä ruotsalaisista saattaisi olla tällaisia kaappinatseja! :eek::eek:

–Puolustamme demokratiaa. Sosiaalidemokraattinen hallitus takaa, etteivät ruotsidemokraatit pääse määräämään Ruotsin tulevaisuutta, Löfven totesi medialle.

^ no sehän se vasta demokratiaa onkin, että suljetaan (kenties) neljänneksen kansasta äänestämä puolue tyystin paitsioon ja mitätöidään näin nämäkin äänet – sementoiden samalla toki oma ja perinteisten yhteistyökumppanipuolueiden valta.. :psmoke:

–Tämä on kansanäänestys hyvinvoinnista. Haluamme tukea kulttuuria, koulua ja lapsiperheitä sekä nostaa eläkkeitä.

^ muistutus vielä siitä, että Ainoaa Oikeaa kylttyyriä on multikultti! tottakai myös koulutukseen pluvataan panostaa, kuten kotoisa Sibyllan hallituskin teki ennen leikkauslistojen julkaisua.. ;)

Löfven ei kuitenkaan jäänyt kuuntelemaan toimittajien jatkokysymyksiä puheensa jälkeen, vaan suuntasi kiertueelle lähiöihin.

^ vittuakos näiden hermannien tarvii mihinkään mahdollisesti kiusallisiin ja kriittisiin (rassistisiin!1) kysymyksiin vastata, kun voi vain tuutata haluamansa propagandapuheensa pihalle ja lähteä sitten nauttimaan kaviaaria ja shampanjaa veronmaksajien piikkiin :psmoke:

SVT:n tuottaja siirtyi syrjään

Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n tuottaja Eva Landahl siirtyi eilen illalla sivuun vaalituottajan tehtävistä.

Tuottaja oli antanut ruotsidemokraateille tilaisuuden loukkaantumiseen ja irtopisteiden keräilyyn, kun hän antoi lausunnon ruotsidemokraattien puheenjohtajan Jimmie Åkessonin sopimattomista puheista vaalitentissä. Åkesson käytti tilaisuuden hyväkseen ja boikotoi SVT:tä viikonlopun ajan.

^ no sitten tietysti aivan jutun loppuun, kätevästi vielä ”jutun lopulta” näyttävän valokuvan alle saadaan sivumaininta tuosta valtamedialle-ja puolueille kiusallisesta SVT -keissistä, ettei vaan vahingossakaan tarvitse tehdä erillistä, omaa uutista (ja samalla voi sit tarvittaessa puolustautua, että ”kyllähän me siittä uutisoitii kattokaa ny!11”).. ja tottakai tässäkin käännetään tapaus niin päin, että tuo täysin epädemokraattinen toiminta olikin oikeastaan Ruotsidemokraattien kantilta hyvä asia ja siihen millään lailla reagoiminen oli silkkaa ”itkuvinkuparkuloukkaantumista” ja ”poliittisten irtopisteiden keruuta”. tietysti vielä mustamaalataan Åkessonin ”sopimattomista puheista” vaalitentissä, kertomatta MITÄ ne puheet olivat.. ja sitten ihmetellään miksei ”puolueettomiin” valtamedioihin luoteta.. :facepalm:

Raskauttavaa oli, että Landahl oli tykännyt Twitterissä ruotsidemokraatteja kritisoineista viesteistä.

^ loppuun toki täytyy laittaa tuollainen kaneetti jolla korostetaan kuinka ”pikkumaisesta” jutusta tässä oli kyse; raskauttavintahan koko keississä olikin parit pikku twitter-tykkäykset, eikös! :vihellys:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *