Youtuben ällötyksiä

Youtuben helmiä -ketju lienee kaikille jo tuttu, mutta siellä on otsikonkin mukaisesti tarkoitus listata vain niitä ”helmiä”.

Tänne voi sen sijaan postailla erilaisia ällötyksiä mitä Youtubesta (ja miksei jossain määrin muualtakin) löytyy. Siis sellaisia, jotka eivät maalaisjärjen puitteissa mahdu mitenkään tuohon helmi-kategoriaan ja jotka aiheuttavat jonkin sortin ällötystä/puistatuksia katsojassa.

Ei näistä mitään kiksejä tarvitse saada, mutta sen verran paljon tämänkin kategorian videoita löytyy, että selvästi näillekin on paikkansa ja katsojansa. Jos ei muuten, niin joskus näitä voi katsoa ihan vaan opiskelumielessä. :D

Gorepätkät spoilereihin ja jätetään kaikenlaiset beheading-sekoilut ja vastaavat kokonaan pois, kuten foorumin säännöissäkin todetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *