Luottokortin tiedot varastettiin

Huomasin että luottokortillani oli kaksi tapahtumaa. Ne olivat tulleet minun paypal tilini kautta, jotta olisin muka lähettänyt rahaa jollekin sieltä. jota en ole tehnyt. Jännää jo sinällään etten edes itse muistanut paypallin tunnuksianikaan, joten miten sinne joku ulkopuolinen on päässyt?

Joten jos on kohtalon tovereita, niin mitä nyt sitten. kortti on jo suljettu ym ym. mutta saako noi lähteneet rahat jotenkin takaisin, kyseessä bank norwegianin luottokortti. Rikosilmoitus varmastikin kannattaa tehdä ja teenkin heti huomenna, joka tokko johtaa yhtään mihinkään. Voiko paypallin ylläpito jotenkin jäljittää sitä mihin rahat on menneet esm. Tai voiko sieltä pyynnöstä peruatapahtuman. Luottokortillanihan on vasta katevaraus se noin -400e.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *