Codeplanet – uusi Hillo?

Koulutustahan saa aina myydä ja tyhmä ei ole se joka pyytää, mutta…

Sain koulutusmarkkinointina postiluukkuuni jo kesällä mainoslehtisen Codeplanet-koulutuksesta. Ihmettelin jo silloin, että mitä h-vettiä tässä myydään. Nyt sama tuli vastaan Muron puolella mainoksissa, joten sen voisi ottaa esiin täälläkin.

Koulutuksen kokonaishinta on 6000 euroa, ja sillä saa 60 opintopistettä pelialan koulutusta, pääosin ilmeisesti ohjelmointia. Lisäksi koulutukseen kuuluu rahat takaisin -takuu alan työ- tai opiskelupaikan saamisesta. Kuulostaapa hyvältä diililtä, NOT!

Ensinnäkin tulee koulutuksen hinta: 6000 euroa. Codeplanetissa yhden opintopisteen hinnaksi tulee 100 euroa. Esimerkiksi Aalto-yliopiston avoimessa yliopistossa yksittäisen opintopisteen hinta on maksimissaan 15 euroa. Melkoinen ero…

Toiseksi takuu on laadittu sillä tavoin, että opiskelupaikan saaminen lienee käytännössä varmaa, sillä jotta takuu olisi voimassa, tulee henkilön hakea paikkaa Kajaanin ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn koulutusohjelmasta vuoden 2019 erillisvalinnassa. Koulu ei taida olla ihan kärkiluokan opinahjoja… ja ties vaikka olisivat päättäneet ottaa sisään kaikki ohjelmaan osallistujat.

Mietteitä aiheesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *