Sienestys ja marjastus

Itse kauhistelen niitä jotka keräävät marjoja (mielestäni) sopimattomilta kasvupaikoilta. Missä menee teidän rajat, mistä eikerätä?

Lähinnä ihmettelen tätä siksi, kun tuossa yhden tien varressa on monesti poimijoita tien lähelläkin, melkein ojassakin, autoja kulkee ohi suht. tiheään, ennen 80 rajotuksen tie, nykyään 70 (raskaan kaluston takia).

No ei tämä vielä itseäni niin hetkauta, pakokaasut siis, vaikken siitä itse poimisikaan, mutta melkein vastapäätä (tuossa on siis sellainen tukkiauton kääntöpaikka jossa pitävät autojansa) on vanha kaatopaikka :beye:

Jotta asiasta saataisiin vielä mielenkiintoisempi, on lähimpään murskausmonttuun arviolta 3-500m. Alueella on lisäksi yhteensä 5 kivenlouhintapaikka, ja kuudes odottaa avin lupaa toiminnalle, tullen toiseksi lähimmäksi tätä aluetta. Räjähdysainejäämät ovat siis varmasti valtavat näissä marjoissa, joita en itse kyllä söisi.

Söisitkö sinä? :think: Kuinka tarkkoja olette sienestys/marjastuspaikkojen sijainnista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *