Tough Viking ja muut estejuoksutapahtumat

Kolmas Tough Viking edessä täälläkin. Sitä ennen tuli kerran käytyä suorittamassa tuo Extreme Run kahden kierroksen versiona. Ja omien kokemuksien perusteella ER on huomattavasti kevyempi, helpompi ja huonommin järjestetty.

Mutta on nämä estejuoksut huomattavasti kiinnostavampia kuin perinteiset juoksutapahtumat. Ainakaan kovin helposti en näkisi itseäni juoksemassa jotain puolimaratonia, vaikka se matkana onnistuisikin. Jotenkin paremman fiiliksen saa kun palaa Tough Vikingistä kotiin vaatteet rikki ja paikat ruvella.

Tough Vikingissä on lisäksi se, että mikäli ei estettä kykene suorittamaan niin pitäisi suorittaa ”rangaistus” (punneruksia, burpeetä tms). Eipä noita kukaan mitenkään erityisen tiukasti vahdi, mutta eipä siinä huijaa kuin itseään jos ohittaa kaikki esteet ja suoritteet. Poikkeuksena tietysti elite-ryhmä, jonka pitää suorittaa kaikki esteet ja ilman apuja. Muutenhan tuolla autetaan vaikeimmilla esteillä muita osallistujia ja fiilis on kyllä ollut joka vuotena hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *