Kiinteistösijoittaminen (ei asunto) ?

Onko kenelläkään kokemusta kiinteistösijoittamisesta, esim. tallitilat, teollisuushallit, autotallit jne ?

Asuntosijoittamisessa juna on suurelta osin jo mennyt.. sellaisia tuottoja ei saa jos verrataan riskeihin mitä odotan. Itse olen kääntänyt katseen noihin pieniin teollisuus- ja hallikiinteistöihin tyyliin talliosake.

Tohon talliosake-konseptiin en luota, jotenkin tulee mieleen lestadiolaisten bisnekset, niissä on aina koira haudattuna. Laitoin joskus hintakyselyä ihan mielenkiinnosta kun niitå kohtuu lähelle rakennettiin.. hinnaston saaminen sähköpostiin oli mahdoton tehtävä, varsinkin kun en halunnut puhelinnumeroa luovuttaa.

Mutta muitakin on tarjolla, sivusta seuranneena vielä ihan hyvällä ja vakaalla tuotolla.

Mites rahoitus, minkälaisilla lainoilla ja millä ehdoilla noita on saanut ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *