Siideriketju

Jotenkin tuosta taisi jäädä sellainen nahkainen ”maku”/tuntuma suuhun?

Westons ja Thatchers isompia ja laadukkaita brändejä, harmi vaan tuo hinta. Brittisiiderit usein vähän vahvempia (alk. % suhteen), niin vaan alkossa tarjolla ja ikävän kalliita tästä syystä. Josko ensivuonna tilanne vähän paranisi? Ranskalaistyyliset siiderit (ainakin saksassa appflewein = omenaviini nimellä) sitten harvoin yli 4% ja usein jopa 2% tienoolla eivätkä varmaan siksi päivittäistavarakauppojen suosiossa ole ollut. Noita en siis koskaan ole nähnyt pienissä pulloissa, vaan aina 0,75, joka varmaan myös hankaloittaa myyntiä. Lidlissä ranskaviikoilla kohtuuhintaan (alle 5€/litra) myynnissä ja on ihan hyvää.

Alkon valikoimasta joku 10-15 nimikettä maistelu ja ehkä vähän enemmän noihin ranskalaisiin mieltynyt. Bulkkitavarasta magners jäillä on ihan täysin ylivoimainen tuote.

E: ja marketeista sitten tietysti maistelu kaikki vähänkään mielenkiintoiset ja ulkomailla aina kun vaan käsiin saa. frankkenin alueella (bayernin rajan tienoolla) tietysti olut dominoi, mutta jotain paikallista ja jonkin verran ranskalaista tuontitavaraa oli myynnissä kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *