Pojan(18v) koneen käyttöajat

Muiden harrastusten pariin koittaminen toimii todennäköisesti aika huonosti. Yllä taidettiin jo mainitakkin, että se on aika pitkälti siitä kaveriporukasta kiinni missä aika menee. Loppuu muut harrastukset hyvin äkkiä jos siellä ei ainuttakaan kaveria ole.

Aloituksessa ei sen tarkemmin mainittu, että kuinka pahaksi ongelma nyt sitten on mennyt? Jos nukkumaanmeno menee myöhään, mutta kouluun kuitenkin ehtii ilman myöhästelyjä ja arvosanat on normaalilla tasolla niin en kamalan huolissani olisi. Tuossa on kuitenkin tulossa lähivuosina sen verran isoja muutoksia elämään, kuten armeija, lukion jälkeinen opiskelupaikka, kotoa pois muutto, jne. että siinä tulee menemään elämä ja rytmit jokatapauksessa melko uusiksi. Sitten taas, jos alkaa olla riskinä lukion alta hoitaminen kunnolla niin ongelma on melko todellinen ja vaatii rajumpaa puuttumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *