Parturi, hiusten leikkuu, hiustyylit

Täältä näytti puuttuvan tällainen thredi niin löydäämpäs tämmöinen tulille. Yleinen thredi jonne voidaan kerätä parturi/hiusten leikkuu ja hiustyyli keskustelua.

Itse tässä vähän aikaan sitten jouduin tekemään espoossa lähialueelle (10km rajaus) kartoituksen eri partureista ja hintaluokka vaihteli kyllä aika rajusti. Kalleimmat miesten hiustenleikkuu hinnat pyöri yli 40e ja halvimmat oli 25e tuntumassa mutta vaati että pääsisi keskellä päivää parturiin. Koneajoja sai sitten vähän halvemmalla 15-22e väliltä.

Tässä on siis jätetty välistä kaikki epämääräiset matu mestat missä leikkaajilla ei ole koulutusta alaan ja verojen maksaminenki voi olla mitä on. Hinnat silti yllätti aika paljon. Paljon parjattu Mroom joka oli pari vuotta sit kaikkein kallein reippaasti, edustikin nyt sitä halvempaa päätä. Kovasti tuntuu että noita hintoja nostetaan mroomin tyyliin pakollisilla hiusten pesuilla, tököttiä naamaan sun muilla beauty palveluilla.

Omat haasteet parturissa käymiseen aiheuttaa reippaasti päältä häviävä tukka joka melkeen vaatii sen, että pitäisi käydä kerran kuussa parturissa ettei näytä ihan hirveelle mutta sitten alkaa hintaa kertyä mukavasti. Höylä puliakaan jaksais alkaa harrastaa typerän pään muodon vuoksi. Jos sitä vaan pysyis tukka päässä =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *