Yksityisoikeudellinen virhemaksu – haaste pamahti

Käsittääkseni ovat aina peruneet nuo haasteena jos ne on oikeuteen kiistänyt. Tämä siis tapauksessa jossa valvontamaksuja ei ole kertymyt kymmeniä kappaleita omasta kotipihasta tai työpaikan vierestä.

Kannattaa vaatia esimerkiksi 300 euroa oikeudenkäyntikuluja ajanhukasta ja vaivasta jonka selvittely on sinulta vaatinut jos vastineen itse kirjoitat oikeudelle. Nehän eivät voi perua sitä haastetta ennen kuin maksavat sinulle ne vaatimasi oikeudenkäyntikulut.

Taí sitten pistät lakitoimiston tai asianajotoimiston asialle jolloin oikeudenkäyntikulut menevät sinne.

Mitään mahdollisuutta hävitä tuossa ei oikeastaan ole jos tarvittaessa voit marssittaa oikeuteen jopa todistajaksi henkilön joka myöntää sen pysäköinnin sopimusehtojen vastaisesti. Hävittyään jutun voivat sitten toki alkaa periä sitä 40 euron tms. valvontamaksua siltä sen pysäköinnin myöntäneeltä kuljettajalta, mutta ei taida paljoa lämmittää parkkikusetusfirmaa kun joutuivat hävitessään maksamaan tuhansien eurojen edestä oikeudenkäyntikuluja vastapuolelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *