Polyamorisen avioliiton virallistaminen lainsäädäntöön

Kirkollisverojen kerääminen omaan kirstuun on se Suomen ev.lut. kirkon pääpisnes.

Enemmin valtionkirkko alkaa vihkiä vaikka lampaita ja kanoja keskenään kuin luopuu valtionkirkon asemasta ja verotusoikeudesta ja sallii tällä tavoin Suomessa uskonnonvapauden.

Hommahan toimii noissa kaikenlaisissa homoliittojen laillistamisessa niin, että ensin vaativat lakiin jotain rekisteröityä parisuhdetta. Se kun on saatu niin vaaditaan seuraavaksi tasa-arvoista avioliittolakia ja tässä vaiheessa korostetaan ettei asia koske millään tavalla kirkollisia vihkimisiä eikä siihen ole lakimuutoksella tarkoituskaan puuttua vaan päätösvalta on kirkolla. Siinä ei ehdi kissaa sanoa sen jälkeen kun tasa-arvoinen avioliittolaki on mennyt läpi kun aletaan vaatia että valtionkirkolla pitää olla pakko vihkiä homoparit.

Epäilemättä sama hivutustaktiikka koskisi polyamoristen liittojen virallistamista.

Itselläni ei ole oikein mitään kantaa johonkin homoliittoihin tai niiden vihkimisiin valtionkirkossa kun asia ei koske itseäni millään tavalla enkä ole edes jäsen valtionkirkossa. Sivusta vain seurannut miten homma etenee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *