Taloyhtiön remontti ja hyvävelikerho

En ole vieläkään saanut virallista vastuunvapautusta miljoonarempasta. Koska yksi änkyrä kampesi itsensä pöytäkirjantarkastajaksi ja kieltäytyi allekirjoittamasta sitä. Lisäksi olen kuulemma menossa oikeuteen vastaamaan teoistani. Näin jo puolitoista vuotta. Pieni vaitiolovelvollisuus on, mutta hän halusi käytännössä oman asunnon lisätyöt ilmaiseksi ja hallitus sanoi ei.

En stressaa enää asiasta. Jos haluat hallituksen vastuuseen ja oikeuteen, sinun pitää saada 50%+ enemmistö ja uusi hallitus – ja tällä meidän kaverilla ei ole mitään pohjaa väitteillleen. On ns. riitapukari. Hyvin helposti saat saman maineen, jos hallitus pelaa korttinsa oikein. Vaikka röyhkeästi riistäisikin taloyhtiötä. Sitten joudut oikeuteen omalla rahalla ja se maksaa kymmeniä tuhansia sinulle henkilökohtaisesti, jos häviät.

Sillä vastuunvapautuksella ei käytännössä tee mitään, kun se ei oikeasti estä sitä haastetta. Kysymys on vaan, kenen rahalla se haaste tehdään? Kuka maksaa?

edit: ja omassa tapauksessa 1 tyyppi riehui, 10 ei ollut samaa mieltä ja muita ei kiinnostanut edes tulla paikalle.

edit2: ja lähtisin hallituksesta heti, jos joku alentuisi levittelemään perättömiä huhuja hankalista osakkaista ja/tai tekemään lastensuojeluilmoituksen kiusantekomielessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *