Terveellisiä valmisruokia?

Itelle ruoanlaitto on aina ollut jostain syystä vastenmielistä puuhaa eikä usein ”jaksaisi” sitä tehdä. Kovasti olen tosin koittanut parantaa tapojani omilleni muuton jälkeen. Suurin syy ehkä miksei intoa ole on se, että pitäisi kaupasta muistaa ostaa 10 eri asiaa ja tutkia mitkä on helppoja ruokia jne. Tähän asti olen tehnyt pitkälti sellaisia mihin on löytynyt helpot ja selkeät ohjeet kuten makaroonilaatikkoa, kanaa ja riisiä uunissa, lihapullia, kanaa ja riisiä, lihapullia jne.

Alkuperäinen threadin idea oli, että keräisi jonkun listan minkä perusteella päättäisi mitä ostaa sillon kun ei huvita tai jaksa tehdä ruokaa, mutta kaipa sitä voisi nyt vihdoin koittaa opetella tekemään hieman laajempaa skaalaa.

” grillistä broisku ja sotke se vihanneksiin”

Monet ohjeet on hieman kärjistetysti tuohon tyyliin kirjoitettu ja ainakaan itelle ei vihannekset sano mitään siitä mitä tuonne kannattaisi laittaa. Käyn aina Citymarketissa kun se on lähin kauppani niin materiaalit saisi olla sellaisia mitä sieltä saa. Jos kerta kaikki on niin helppoa niin heitelkää noita ohjeita. Itellä on myöskin liian lihapitoista ruokaa niin kasviruoka vaihtoehdotkin kiinnostaisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *