IN SEARCH OF THE LAST ACTION HEROES-dokumentti

IN SEARCH OF THE LAST ACTION HEROES

Tuommoinen kokoillan dokumentti on tulossa brittiläiseltä Oliver Harperilta, joka on tehnyt jo vuosia erinomaisia Retrospective-arvosteluita vanhoista action-elokuvista Youtubeen ja Patreoniin. Teemana on tutkiskelu entisaikojen action-elokuvien tähdistä, niiden tuomista ilmiöistä ja sivutuotteista, ynnä muuta aikakauteen sopivia populaarikulttuurin asioita. Haastateltavina tulee olemaan niin paljon legendoja kuin vain mahdollista, jo mukaan varmistettuihin kuuluisuuksiin kuuluu Bill Duke (Predator, Commando, yms) ja Richard Donner (Teräsmies, Tappava Ase-leffat, yms).

Innolla odotan tätä itse ainakin. Kickstarter on onnistunut, rahaa on tullut riittävästi, joten tämä kyllä tulee maaliin asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *