Mistä ostatte digitaaliset elokuvat?

En osta mistään digitaalisia elokuvia, mutta nyt on tullut tutustuttua Blockbuster-palveluun kun Night Visionsissa jaettiin ilmaiskoodeja oikein urakalla.

Hyvä idea, mutta toteutus on kyllä täyttä tuubaa. Ensinnäkin jokaisella kerralla kun alkaa katsomaan elokuvaa TV:n oman sovelluksen kautta, se pitää parittaa heidän verkkosivujensa kautta. Sen lisäksi kun listaa genreistä näkyviin ”kaikki kauhuelokuva”, niin lista käsittää jotakuinkin 20 elokuvaa ja enempää ei ole. Mutta kun netistä taas katsoo, niin elokuvia on yli 600(?). Ne kaikki löytyvät kyllä hakutoiminnolla, mutta ei suoraan. Onko vain niin, että tuo TV:n oma sovellus on täyttä roskaa ja elokuvat kannattaisi katsoa vaikkapa Chromecastilla? Sen lisäksi olen huomannut, että suomenkieliset tekstitykset ovat usein heikkoja ja ajastettu aivan miten sattuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *