Cobra Kai – Youtuben vastaus kasarinostalgikoille

Youtube julkaisi hiljattain ensimmäisen kauden Cobra Kai:sta, joka kertoo mitä Daniel-sanille ja Johnnylle tapahtui kurkipotkun jälkeisten vuosien aikana. Sarja siis kertoo Karate Kid:n päähahmojen elämästä keski-ikää lähestyvinä entisinä karatekoina. Gimmickinä se, että Danielin ja Johnnyn näyttelijät ovat samat kuin alkuperäisessä leffassa.

Kevyttä viihdettä jossa ei tarvi muuta kuin arvostaa kasarirokkia ja vanhoja kaunoja.

[embedded content]

Ensimmäiset kolme jaksoa vapaasti katsottavissa Youtubesta, loput vaatii Youtube Redin. Itse nyt katsonut puolet ekasta kaudesta ja ihan hauskaa seurattavaa tuo kyllä on, vaikka osa näyttelijöistä onkin vähän pökkelöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *