Altered Carbon – Muuntohiili (Netflix)

Tämä oli Netflixin tämän vuoden paras julkaisu. TOP-5:ssä niiden omista tuotannoista joka tapauksessa.

Pidin erityisesti siitä, että juoni oli alussa läjä hajanaisia johtolankoja ja sitten lopussa kaikki parsiutui yhteen. Jaksoivat esim. odottaa 2-3 jaksoa, ennenkuin kertoivat, ketä se mato-ohjelmasta sekaisin mennyt nainen oli. Ainoastaan Jaeger jäi ohueksi ja sivuhahmoksi. Hyvin kyllä roolinsa veti, mutta häntäkin olisi voinut nähdä enemmän.

Lisäksi ei ollut tylsiä välijaksoja, niinkuin Stranger Things 2-kaudella, kun 11 kävi kaupungissa. Kaikki tykytti kohti selvää loppuratkaisua.

Eikä se loppuratkaisu ollut niin sokerinen, yksi sarjan parhaista hahmoista

. Lisäksi jatkokin jätettiin hieman auki, että voi tulla lisää :).

Lisäksi Joel Kinnaman on aina sympaattinen hahmo, kun aiemmin Samuli Edelmann kävi potkimassa hänen syntymättömän lapsensa kuolemaan eräässä toisessa (tv-)elokuvassa ja elokuvan päähenkilö oli paljon tuohtuneempi siitä, että joku soitti hänen lapsestaan yhden uhkauspuhelun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *