Jääkiekon MM 2018 Denmark 4.-20.5

Kommentti: Huippupaljastus! Leijonat saamassa todellisen jättipotin NHL:stä | Leijonat

Mikäli NHL-nimet pääsevät kaikki MM-kisoihin, voi päävalmentaja Lauri Marjamäki kääntää katseet jo nyt luottavaisin mielin kohti Tanskaa.

Leijonat saa seitsemästä NHL-vahvistuksesta vahvan rungon kisoihin. Raanta on luonnollinen valinta ykkösvahdiksi: Coyotes-torjuja on päässyt kevään mittaan hurjaan lentoon NHL:ssä – torjuja on tällä hetkellä hieman yllättäen jopa yksi sarjan kuumimmista vahdeista. Raumalaisella on kokemusta myös Leijonista – hän toimi ykkösvahtina kevään 2013 MM-kisoissa.

Raannalla on NHL-sopimus katkolla tänä kesänä. Sen myötä kiinnostus Leijoniin on hieman yllättävää. Toisaalta Coyotes-vahti voi odottaa huipputarjouksia – mennyt kausi on todistanut, että ansaitsee enemmän kuin nykyisen sopimuksen miljoona dollaria kaudessa.

Listan ainoa pakki Ristolainen on kehittynyt Buffalossa valtavasti: järkäleen oman pään pelaaminen on järkevöitynyt ja ottanut valtavasti askelia eteenpäin muutamassa vuodessa. Kun tähän isketään päälle mainio laukaus ja iso koko, voi turkulaisella kaavailla isoa roolia Leijonista.

Viidestä hyökkääjästä löytyy jo nyt potentiaalisia kombinaatioita: Aho ja Teräväinen on duo, jonka ympärille Marjamäki pystyy rakentamaan hurjan ketjun. Kun seuraavaan ketjuun löytyy Barkovin kaltainen kiekkotietokone ja energiaa puhkuva Puljujärvi, riittää valmennuksella resursseja eri kokeiluihin.

Onhan tuolla huhujen mukaan ihan pelimiehiä tulossa, sikäli mikäli nyt oikeasti pääsevät ja/tai haluavat tulla. Vaikka tuossa asiat esitetään ikään kuin varmana, noista edellämainituista en usko ainakaan Ristolaisen tulevan ennen kuin näen, ja Raantakin voi olla kysymysmerkki.. Barkov, Aho ja Teräväinen voisivat ollakkin tulossa.

Pakkiosastolle ei näyttäis hirveetä tunkua olevan, mutta Honka ja Lindell olis tarjolla, ja Honka kannattaisi ehdottomasti houkutella maajoukkueeseen

Kovimmat kassarit pelaa änärissä pitkälle kevääseen, joten Raanta olis ehkä paras saatavilla oleva.. Jos ei pääse niin sitten maalilla nähtäneen Koskinen ja/tai Säteri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *