Onnenpyörä!

Aikalailla samaa mieltä.
– Jeti yrittää olla jotenkin vakavana, siinä täysin onnistumatta.

– Itselle taas tunti on ihan ok aika, jos tuo ei olisi muuten noin kankea ja tönkkö.

– Siepin roolia en myös ymmärtänyt. Jotenkin jopa kaipasin oikeasti kääntyviä paloja. Se on niin iso ydin peliä. En tosin ymmärtänyt onnenpyörän osalta sitä, että miksi joka pelaajalle oli oma kohtansa hidastamassa pyörää.

– Ymmärrän, että ekerö on sponssina, mutta käytännössä sama tyyppi pystyisi voittamaan 3-4 ekerön matkaa, kun niitä tuli onnenpyörästä, pikatehtävästä, hävinneet sai jne. Pitäisi nyt jotain muutakin olla..

Tykkään formaatista ja katsonen jatkossakin, mutta oli tämä ihan liian kankea esitys. Lisäksi ymmärrän nykyaikaistuksen, mutta kirjaimet isona näyttönä ei ole tän formaatin idean kannalta hyvä juttu, tai sit se sieppi kokonaan pois.

Ja tosiaan aivan ehdoton olisi taulun näkyminen kokoajan katsojalle. Ei tuollatavoin sitä voi kunnolla seurata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *