Vuosi 2017 musiikin maailmassa sekä mahdollisia tulevaisuuden näkymiä

Niin. Kaikki on subjektiivista. Mietin itse, että mitä näistä esim. tämän päivän suomiräpätyksestä jää elämään, ja kuunneellaan vaikka 20-40 vuoden päästä jossain juhlakonsertissa ikivihreinä? Ja joku supersuosittu Cheek (menikö nimi oikein, se Jare) ei esim. vain osaa laulaa tai se tunne ainakin tulee, kun kaveri ei selvinnyt J. Karjalaisen biisistä ilman toisen apua, eli että oma kähinä/rääkynä jää mieleen myötähäpeänä (tämä oli siinä yhdessä itkuohjelmassa, jossa ”tähdet” ovat kokoontuneet esittämään toistensa kappaleita). Voin kuvitella kuinka Jare esittää jossain muistelokonsertissa ikivihreän ”Timantit on ikuisiaäähhrrgghjhh”. Ja kaikki tämä on siis ihan minun kokemus. Voihan tosiaan olla, että edellä mainittu käy.

Omasta musiikkimausta olen kertonut jossain toisessa ketjussa, en jaksa sitä sen tarkemmin tässä kertoa kuin se on laaja. Mutta nykyisestä räpätys, EDM:stä (vaikka pidän todella paljon elektronisesta musiikista, mutta sekin mennyt ihan pilalle, joutavia renkutuksia nykyään), en pidä. Ja se autotunen käyttö ties missä eri paikoissa. Se ei vaan ole kivan kuuloista. Ja Alma.:facepalm: Ei kiitos.

No, todennäköisemmin se on ikä missä mättää, ja turhaan esitin mielipiteeni nykymusiikista (jossa toki on vielä ”oikeaa” musiikkiakin). Absoluuttista totuutta tuskin on, joten ota herneet pois nenästä, jos kommentoit omia arveluitani. Peace. :tup:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *