Homeland (Showtime)

Aivan loistava sarja. Olikohan se S2-S3 vähän heikompia (ei toki huonoja mutta sarja selvästi ”haki itseään”) mutta sitten kun saivat rullaamaan niin huhhuh. Hämmentävää miten ajankohtaisia aiheita saavat tuohon, hahmot ovat fiksusti tehty ja tuntuvat aidoilta ja moniulotteisilta. Jotenkin tuohon on saatu laadittua sellainen arvaamaton jännitys käyttämättä kuitenkaan mitään ”hähää, etpäs tätä olisi voinut arvata”-ratkaisuja.

Carrie sekoilee joskus ehkä hieman turhan paljon mutta monista muista sarjoista poiketen se ei (ainakaan enää) aiheuta ärsytystä vaan lähinnä sääliä hahmoa kohtaan.

Edit: tärkein mittari unohtui. Facepalmien määrä per jakso asteikolla 0 – The Walking Dead on hyvin likellä nollaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *