Olympialaiset 2018, Pyeongchang, yleisketju

Pahoittelut, etten ymmärtänyt, että arvokisoiksi laskit vain Olympialaiset. Vissiin Palanderillakaan (silläkin MM-menestystä + cupin voitto) ei kestänyt pää niillä hetkillä, kun väkeä aidosti kiinnosti.

Ai ampumahiidon mömmöm ei oikeasti kiinnosta? En uskaltaisi suorilta sanoa, kiinnostaako väkeä enemmän huipputason ampumahiihto, vai huipputason ampumaton hiihto. Vai onko jopa niin, että ampumahiihto on yksin niin kiinnostava laji, että talouden puolesta on mahdollista järjestää kisat erikseen? Niin, ettei siihen tarvitse ympätä muita lajeja kylkeen?

Mistä päättelet, ettei Mäkäräinen pärjäisi lainkaan, jos ampumahiihto kuuluisi hiihdon MM-kisojen ohjelmaan? Otan saman esimerkin, kuin aiemmin: ilmeisesti Palanderin saldo olisi myös pyöreä nolla, jos alppihiihdon MM-kisat laskettaisiin samassa tapahtumassa murtsikkaskabojen kanssa.

Siinä olet kyllä oikeassa, että Mäkäräinen on Olympialaisissa jäänyt odotuksista, jotka nojaavat yleensä kauden suoritustasoon. Eikä MM-kisoissakaan ole kauheasti varsinaista arvokisavenymistä näkynyt.
En silti väittäisi turhimmaksi arvokisatoivoksi. Ellei sitten satu olemaan ainoa toivo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *