Olympialaiset 2018 – Jääkiekko

Tsekkailin tässä etukäteen, ettei tule hätä käteen viime tingassa, että mistä tuutista jäkis tulee ja helvetin huonolta näyttää.

Vaihtoehdot (ainakin minulle):

– TV5 = pikselisuttupaskaa

Eurosport Player androidille = appsin arvosanat (eniten 1 tähteä) ja varsinkin viimeaikaiset arvostelut eivät hyvää lupaa, jos edes päästää appsiin sisälle (”ei ole katsottavissa maassasi”, kuten minulle tuli appsissa vaikka pakollinen gps asetuksista päällä) niin kuulemma ääni/kuvasynkka voi olla pielessä jopa 60 sek., chromecast ei taida toimia kunnolla, tilauksia ei voi peruuttaa(!!!), jne. Eikä ole edes tietoa millä laadulla tuolta tulee streamit, saatika onko 25/50fps, muutenkin Discoveryn tiedotus/ohjeistus on laadutonta, firma ei kovin hyvältä näytä ja veikkaanpa, että iso paskamyrsky tulee.

Taitaa jäädä olumppialätkimiset katsomatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *