Antaako Finnkino hyvityksiä?

Leffojen alussa trailerien kanssa näytettävät mainokset ovat kakkaa, kuten mainokset yleensäkin, mutta kuten jo todettiin, ne eivät tule kenellekään yllätyksenä jos ei ole ihan tynnyrissä kasvanut. Jos ei nappaa, ei myöskään kannata maksaa leffalipusta, mutta rahoja tuolla verukkeella ei varmasti saa takaisin.

Finnkinon näytöksissä mainokset kestävät yleensä korkeintaan 15min ja nykyään konseptia on muutettu niin, että salissa voi ennen staattisten mainosten alkua pelata kankaalla näytettävää peliä puhelimen kautta ja se peli itsessään sitten sisältää sen mainoksen. Tuo on vähemmän raivostuttava tapa ainakin jos itse osallistuu siihen peliin (lisää aiheesta).

Muiden leffojen trailerit taas ovat sellainen asia, joka on kuulunut leffakokemukseen aina.

Btw. Tämä keskustelu mahtuisi varmaan sinne edelliseenkin leffateatteriketjuun – ->
Finnkino ja muut elokuvateatterit (esitystekniikka, lippujen hinnat jne)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *