Reppu kauppareissuille

Monenlaisien kantolaitteiden kanssa on tullut kaupassa käytyä silloin kun siellä piti käydä fillarilla.Matkaa ei tosin tullut kuin ~0.5 km suuntaansa, joten tuolla matkalle menee selässä melkein vaikka perunasäkki. Yleensä mulla oli selässä Dakinen valmistama isompi perusreppu, johon meni vissiin ~30 litraa tavaraa. Joskus jos piti hakea isompi kasa kerralla, pistin Haltin 65L vaellusrinkan selkään ja menin sen kanssa. Kävelyhommiinhan rinkka on ihan paras, fillarilla ei ihan niin hyvä kun nostaa painopistettä. Kamaa mahtuu paljon ja sitä on hyvä kantaa, toisin kuin tuollaista rangatonta perusreppua, joka sitten roikkuu selässä miten sattuu.

Ellet ihan susipaskaa reppua osta, niin vetoketjut tuskin antautuu ellet ylipakkaa reppua siten, että vetoketjuun tulee ylimääräistä rasitusta. Kunnon metalliset ketjut kestää aika hyvin sen tasaisesti jakautuvan rasituksen.

Nykyisin jos menee huvikseen fillarilla tai kävellen pari kilometriä kauppaan, niin selässä on yleensä joku-stadiumin-oma-merkki (rangallinen) retkeilyreppu tai Haglöfsin Corker. Corker on helppo pakata sivulta aukeavana, siinä veikkasit ihan oikein, mutta tuo kyseinen Medium-malli on kyllä niin pieni, ettei sinne mahdu kuin päivän sapuskat ja maidot kerralla. Isompaan malliin varmaan menee enemmänkin, mutta tuossakaan ei mitään tukirakenteita ole mitkä kyllä on ihan hyvät jos joutuu kävelemään pidempää matkaa/kantaa useamman litran maitoa kotiin. Samaten kunnon vyötäröremmi on kyllä etenkin kävellessä tosi jees silloin kun rojut painaa enemmän, en ole koskaan kokenut sen oleva mitenkään edessä pakkausvaiheessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *