Prisman ”Happy hour” ruokatarjoukset

Hyvä juttuhan tämä on. Vähentää (toivottavasti) roskiin menevää ruokaa, asiakkaat saavat edukkaampia tuotteita ja kauppa saa asiakkaita kuutamotunneille. Joku voi toki valittaa, että miksi vasta illalla, kaikilla ei ole mahdollista asioida silloin. No ei nuo kaupat mitään hyväntekeväisyysjärjestöjä ole, joten miksi myisivät keskellä päivää -60% hinnalla jos samaa voi päivällä koittaa myydä vielä -30% hinnalla. Ja onhan se tuote ehtinyt taas kauppapäivän verran vanhetakin, siksi -30% -> -60%.

Omaan ostokäyttäytymiseen tällä ei ole mitään merkitystä, ei edes noilla -30% lapuilla. Kulutus, ja sen myötä menot, niin pienet, että mieluusti pidä itselläni sen luksuksen, että ostan tuotteet mitä haluan / tarvitsen. Mieluummin priimaa ja tuoreinta, kuin hiukka jo kulahtanutta, vaikka validia kamaa onkin. Toki tämä on tuotekohtaista ja jos lapullinen sopii tarpeeseen sillä hetkellä, niin toki se lähtee mukaan.

Leivät ja todella harvoin ostamani pullat/leivonnaiset ehdottomasti tuoreina. ”Kovaa” ja ”vanhaa” leipomotuotetta en osta, vaikka se täysin käyttökelpoista vielä onkin. Ei vain ole niin hyvää ja jos jotain leivonnaisia ostaa harvoin, niin ei kyllä kiinosta mikään kuivahtanut käntty. Laputettua naudan jauhelihaa tulee välillä ostettua, mutta kana on vähän siinä ja siinä ja kala ehdoton ei. Kerran olen ostanut laputettua kalaa, missä toki päivää jäljellä, ja ”iän” kyllä huomasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *