Jääkiekon MM-kisakatsomot ulkomailla

Oltiin seurueen kanssa innoissamme lähdössä Tanskaan toukokuussa 2018 katsomaan lätkän ämmämmiä mutta niinkuin uutisoitu on, se on taloudellinen itsemurha – etenkin kun Suomen lohko on siellä keskellä Jyllantia jossa ei selvästi ole kapasiteettia majoittaa kisaturisteja.

Melkeen 250e yö 7m^2 kopissa ilman omaa suihkua ja vessaa kipuaa valitettavasti yli kipurajan vaikka festarihenkeä olisikin.

MM-lätkä Tanskan malliin: ”Nuku laatikossa” – koppi maksaa 266 euroa per yö!

Eli omalta osalta suora kisaturismi siirtyy ensivuodelle Slovakiaan.

Sitten langan ytimeen:
Lomat on varattu tuolle ajalle joten reissuun olisi kuitenkin kiva päästä.
Missäpäin (Eurooppaa) on parhaat kisakatsomot? Edellisvuonna Roodoksella esimerkiksi mukavia iltoja kuppiloissa lätkän äärelä. Nyt olisi lomakohde hakusessa jossa voisi muun touhun ohella käydä hyvässä tunnelmassa katsomassa ainakin nyt Suomen pelit.

Mites esimerkiksi Espanian klassiset Suomituristirysät kuten Fuengirola? Saksassa nousi viimevuonna pienimuotoinen kiekkobuumi, onko siellä mitään suositeltavissa olevaa pitäjää ja mahdollisesti jopa suoraan ravintolaa jossa skabat näkisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *