Rasvakeitin – help needed!

Nyt kylmää talvea varten olisi hakusessa vähän kovemmanluokan ruaanlaittoväline – rasvakeitin! Henkilökohtainen kokemus tästä lajista on kuitenkin erittäinkin rajallinen, ja nyt tarvitaan neuvoja kokeneemmalta kaartilta. Oma kosketus tällä hetkellä rajoittuu muutamaan makuhermoja hivelevään kokemukseen! Näitä olisikin tarkoitus jatkossa saada muutama lisää, ihan kotosalla löhöten.

Eli, mitä niissä kannattaa katsella, mihin seikkoihin keskittyä ja niin edelleen? Samalla, onko niihin mitään fiksua ja filmaattista puhdistuskeinoa? Varmaa ihan pihalla patiolla tulisin pitämään, mutta miten tollasen sitten skrabaa puhtaaksi? Pilaantunut rasva ei kuitenkaan ole se houkuttelevin haju ja tarkoitus olisi käyttää about kerran kahteen viikkoon, kun äijät käymässä ja tarvitaan jotain sepelvaltimoiden tukkeeksi. Tarkoituksena on nyt alustavasti käyttää siellä rasvassa ainakin ranskalaisia, kanaa, ja jotain jalopeno popperseja – kaikki on jo kokeiltuja ja toimivaksi todettuja.

Kaikki apu kelpaa, on se sitten hyviä neuvoja siitä mitä sillä kannattaa käristellä, tai muita käytännön läheisiä tipsejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *